B20, Business at OECD (BIAC) și Consiliul Internațional al Întreprinderilor de pe lângă Organizația Internațională a Angajatorilor (IOE) au publicat un document comun, în care subliniază necesitatea de a spori productivitatea întreprinderilor prin abordarea eficientă a problemei capitalului de lucru a sectorului privat.

Publicată în marja summitului B20 din India, cele trei organizații ale angajatorilor le recomandă liderilor G20 o măsură simplă, deși puternică, eficientă și acțiune politică concretă pentru a realiza în comun obiectivele de sustenabilitate și de incluziune pe termen lung.

Documentul comun subliniază faptul că sprijinirea plăților timpurii interoperabile și de încredere prin platforme de plăți anticipate sigure, care sunt structurate pe principii și cerințe sigure, cum ar fi entitatea juridică Identifier (LEI), poate elimina barierele în calea disponibilității capitalului de lucru critic și poate facilita plățile transfrontaliere. Publicația se bazează pe "propulsorul de creștere durabilă", cadru inițiat în cadrul Președinției B20 în 2022, și oferă soluții pragmatice și recomandări pentru a aborda obstacolele existente în calea afacerilor sustenabile și a creșterii.

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.