În 2019 a început un nou mandat de cinci ani al membrilor Parlamentului European și un nou colegiu de comisari europeni ar urma să fie validat până la finalul anului.

Având în vedere valorile comune și legătura puternică dintre legislația europeană și cea națională, Concordia, singura organizație patronală membră a BusinessEurope, acordă atenție sporită agendei UE și face publică agenda sa europeană pentru perioada următoare. Printre ariile de interes, comunicate și europarlamentarilor români, se numără piața unică, dialogul social european, transportul, politica industrială, energia & clima, afacerile sociale.

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.

Viitorul muncii începe cu idei inovatoare

București, 24 Mai 2022 - Știți reclama aceea veche cu Viitorul sună bine? După două zile de lucru în cadrul Workshopului de co-creație pentru Viitorul muncii, am putea spune că e valabilă și astăzi, dacă toți actorii implicați în proces se așează la masa, își pun întrebări și colaborează pentru dezvoltarea de soluții. Peste 4.000.000 de slujbe ar putea fi automatizate în România, până în 2030, folosind tehnologia de astăzi, potrivit unui studiu McKinsey.Ce se întâmplă cu lucrătorii, câți dintre ei beneficiază de suport, cum am putea să le facem viața mai ușoară și să transformăm roboții din dușmani în parteneri

24 May 2022