22 noiembrie 2022

România este, încă, dependentă de patente străine atunci când e vorba de industrii și sectoare cu valoare adăugată mare. Există, totuși, o serie de ramuri în care inovația a luat locul activităților de simplă manufactură. Care sunt acestea? Unde putem stimula și valoriza cercetarea și cum putem accelera creșterea valorii adăugate proprii? Dezbatem la Conferința CDG împreună cu oficiali, reprezentanți de business-uri românești exemplare în domeniul inovării și cercetării, investitori și reprezentanți ai unor companii internaționale care cunosc potențialul României.

Te invităm să participi online gratuit la Conferința CDG, la care Concordia este partener, pe tema inovației și a cercetării în economia românească,înscriindu-te accesând linkul https://bit.ly/3GjCFFu.

Online
15:00 - 17:00

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.