24 noiembrie 2022

Confederația Patronală Concordia, alături de Blocul Național Sindical, în calitate de parteneri în cadrul proiectului „Dialog social reînnoit pentru o nouă lume a muncii. Tranziția locurilor de muncă și digitalizare în două sectoare industriale din țările din Europa Centrală și de Est - România, Ungaria, Slovacia –WorkTransitionCEE”  vă invită să participați în data de 24.11.2021 laseminarul „Bune practici pentru tranziția digitală în lumea muncii - Tendințe de modelare a viitorului muncii”. 

Data eveniment: 24 Noiembrie, 2022

Locație: Hotel SHERATON, sala ARIZONA, Calea Dorobanți 5-7, BucureștiNe propunem să punem în discuție tendințele şi recomandările identificate si proiectate in cadrul proiectuluiDialog social reînnoit pentru o nouă lume a muncii. Tranziția locurilor de muncă și digitalizare în două sectoare industriale din țările din Europa Centrală și de Est - România, Ungaria, Slovacia –WorkTransitionCEE, oferind astfel un posibil model de abordare a schimbărilor generate de digitalizare atât în piața muncii, dar şi în sfera dialogului social. Seminarul, ca și întregul proiect cu rezultatele sale, ajută la consolidarea unui parteneriat echilibrat și eficient între organizațiile sindicale, cele patronale şi autoritățile publice, în vederea îndeplinirii obiectivelor privind digitalizarea și asigurarea unor tranziții profesionale care, o data cu creșterea şi optimizarea nivelului de competențe, va permite și protejarea și dezvoltarea carierele lucrătorilor, indiferent de nivelul lor.

Vă rugăm să confirmați participarea prin acest Formular de Participare până la data de 23.11.2021, ora 11.00.   

Hotel SHERATON, sala ARIZONA, Calea Dorobanți 5-7, București
09.00 - 15.30

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.