Confederația Patronală Concordia lansează o cerere de ofertă pentru realizarea unei cercetări pe tema clasificării ocupațiilor din România, ce va analiza care sunt provocările actuale și care sunt soluțiile pentru a răspunde noilor dinamici de pe piața muncii (viteza accelerată de digitalizare, noi meserii apar la câtiva ani, exigențe și nevoi noi în legătură cu competențele - mix de competențe transversale și specifice și actualizare constantă, inclusiv în format micro). 

Aplicația completă trebuie trimisă până cel târziu la data de 10 August (ora 23.59) la adresa de e-mail office@confederatia-concordia.ro.  

Numai aplicațiile complete vor fi luate în considerare.   

  • Termeni de referință și procedura de selecție
  • Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal fără completarea acestui document aplicația dumneavoastră nu va putea fi procesată.   

Această activitate este realizată în cadrul proiectului “Consolidarea Dialogului Social în România”, implementat de Confederația Patronală Concordia în parteneriat cu NHO – Confederația Patronală din Norvegia. Proiectul este  sprijinit de Norvegia prin Granturile Norvegiene 2014-2021, în cadrul Programului “Dialog Social -Muncă Decentă”.  

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.