Confederația Patronală Concordia lansează cerere de ofertă pentru realizarea unei cercetări pe tema dialogului social, pentru identificarea unui cadru alternativ la cel propus de inițiativa legislativă Pl-x nr. 715/2018. Un astfel de cadru ar trebui, printre altele, să răspundă nevoii de întărire a dialogului social bipartit pe baza unui echilibru între părți, cu respectarea convențiilor și recomandărilor OIM, în linie cu bunele practici europene în materie.

Aplicația completă trebuie trimisă până cel târziu la data de 15 august 2022 (ora 23.59) la adresa de e-mail office@confederatia-concordia.ro.

Numai aplicațiile complete vor fi luate în considerare. În pregătirea ofertei, vă rugăm să acordați atenție următoarelor:

  • Termeni de Referință și procedura de selecție
  • Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal – fără completarea acestui document aplicația dumneavoastră nu va putea fi procesată

Această activitate este organizată de Concordia în parteneriat cu NHO – Confederația Patronală din Norwegian în cadrul proiectului “Consolidarea Dialogului Social în România”.

Proiect sprijinit de Norvegia prin Granturile Norvegiene 2014-2021, în cadrul Programului “Dialog Social -Muncă Decentă

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici.

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.