Confederația Patronală Concordia lansează o cerere de ofertă pentru realizarea unui "Trends Report" despre tendințe și semne de schimbare a viitorului muncii și competențelor în general si bune practici în România, Ungaria și Slovacia – sub umbrela WorkTransitionCEE, proiect co-finanțat de Uniunea Europeana.

Context: Transformarea digitală poate aduce beneficiile majore atât pentru angajatori, pentru angajați: noi oportunități de angajare, eficientizarea procedurilor și creșterea productivității, îmbunătățirea condițiilor de muncă și a calității serviciilor și produselor. Potențialele provocări și riscuri pentru lucrători și întreprinderi generate de schimbarea sau dispariția unor sarcini și respectiv meserii pot fi eliminate sau minimalizate prin dialog social, anticipare și implementarea de strategii corecte. 

De ce avem nevoie: un raport despre tendințe și semne de schimbare a viitorului muncii și competențelor în general si bune practici în România, Ungaria și Slovacia. Cercetătorul/furnizorul va lucra îndeaproape cu toți co-beneficiarii proiectului WorkTransitionCEE pentru a colecta și incorpora in raport informații despre cele mai bune practici la nivel național.

Buget: 4000 euro (toate taxele incluse)

Procedura de Selectie

Candidații interesați trebuie să trimită următoarele documente de înscriere prin e-mail:

- CV / o descriere a echipei, sarcinile acestora în cadrul proiectului și CV-urile

- Un portofoliu de studii/ rapoarte/ proiecte relevante, de preferință pe o temă conexă cu cea a anunțului curent 

- Propunere plan de lucru și calendar de implementare

- Ofertă financiară (toate taxele incluse).

Termen limită pentru depunerea ofertei: 4 februarie, ora 17:00 la office@confederatia-concordia.ro 

Procedura de selecție se va închide pe 11 februarie, odată cu anunțul furnizorului selectat.

Termenul limită pentru livrarea raportului: 31 martie

Proiect WorkTransitionCEE: Activitatea face parte din WorkTransitionCEE – un proiect cofinanțat de Uniunea Europeană, care reunește șase parteneri sociali reprezentativi din Europa Centrală și de Est, Concordia (RO), BNS (RO), MGYOSZ / BusinessHungary (HU) , VASAS (HU), @RUZ (SK), NKOS (SK)) pentru a studia în detaliu riscurile, provocările și oportunitățile pentru piața forței de muncă Industrie 4.0.

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.