În ciuda provocărilor globale reprezentate de un context economic incert, în mediul economic, vânturile geopolitice și impactul crizei economice și financiare  pandemiei Covid-19, IOE în 2022-2023 și-a îndeplinit proiectul și angajamentele privind strategia și a pledat în mod eficient pentru  reglementări și politici care să sprijine creșterea sectorului privat de sectorului privat, sporesc competitivitatea întreprinderilor și creează  oportunități de muncă decentă pentru un număr mai mare de oameni din lume.

IOE a oferit sprijin angajatorilor în cadrul Conferinței Internaționale Organizația Internațională a Muncii (OIM), și s-a angajat în colaborări cu alte organizații internaționale, inclusiv cu Departamentul ONU pentru  Afaceri Economice și Sociale, G20, G7, Organizația Internațională pentru Standardizare și Organizația Mondială a Comerțului, printre altele. În plus, IOE a condus delegații din partea unor organizații patronale de profil înalt la mai multe forumuri globale, inclusiv cea de-a 5-a Conferință a ONU privind cele mai puțin Dezvoltate și Conferința ONU privind schimbările climatice (COP 27).

Află mai multe despre activitatea IOE din anul precedent citind raportul anual. 

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.