https://www.concordia.ro (“Site-ul”) este proprietatea Confederației Patronale Concordia (“Concordia”).

Utilizarea Site-ului

Când utilizează Site-ul, vizitatorul va găsi informații despre activitatea Concordia (știri, publicații, documente de poziție etc), un calendar de evenimente, membri, echipă.

Proprietate

Site-ul oferă vizitatorilor acces la conținutul public furnizat, precum și drepturi speciale de acces pentru membri.

Fiecare vizitator recunoaște și acceptă că proprietatea exclusivă a drepturilor intelectuale asupra conținutului Site-ului aparține Concordia. Conținutul include, fără a se limita la, articole, text, imagini, grafice, chestionare, materiale audio și video, mărci comerciale, modele și elemente de design. Utilizarea în orice mod a acestor materiale, precum și reproducerea, distribuirea sau publicarea în orice formă și prin orice mijloace sunt supuse acordului expres al Concordia.

Vizitatorii consimt să nu modifice, comercializeze, distribuie sau creeze, în niciun mod, lucrări care derivă din ori se bazează pe imaginile și informațiile postate pe Site fără acordul prealabil scris al Concordia.

Materiale

Utilizatorii care au dreptul de a încărca materiale pe Site trebuie să se asigure că acestea sunt legale, decente și veridice, în conformitate cu prevederile legale și reglementările în vigoare, că nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ori alte drepturi ale Concordia sau ale terților, că nu sunt defăimătoare, nesigure sau înșelătoare ori în orice alt mod inacceptabile, precum și că nu conțin viruși sau malware.

Acești utilizatori sunt și vor fi singurii responsabili de materialele puse la dispoziție prin intermediul Site-ului și consimt să nu folosească Site-ul pentru publicarea de informații sau date personale referitoare la ori aparținând unei terțe părți.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Anumite date cu caracter personal sunt colectate prin intermediul Site-ului. Toate informațiile colectate ca atare de Concordia sunt stocate în siguranță și nu sunt accesibile altor utilizatori ai Site-ului. Măsurile de protecție a datelor cu caracter personal și regulile de confidențialitate sunt aplicabile tuturor informațiilor pe care utilizatorii le furnizează prin intermediul Site-ului. Detaliile cu privire la modul în care astfel de informații sunt prelucrate de Concordia sunt disponibile în Politica de Confidențialitate și Politica de Cookies. De asemenea, vom colecta informații prin intermediul chestionarelor sau al oricăror formulare pe care utilizatorii aleg să le completeze pe Site, inclusiv informațiile primite pe e-mail prin accesarea datelor de contact disponibile pe Site. Astfel de informații vor fi prelucrate numai în scopul pentru care au fost special furnizate și întotdeauna în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Declinare de responsabilitate

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri sau resurse care nu sunt proprietatea Concordia. În astfel de cazuri, Concordia nu deține controlul și nu este responsabilă pentru aceste site-uri sau pentru resursele incluse în acestea și ca atare nu se face răspunzătoare de disponibilitatea lor, nici de conținutul acestora, metodele de publicitate, bunurile, serviciile, elementele de software, informațiile sau materialele disponibile pe sau prin intermediul respectivelor site-uri.

Concordia nu este responsabilă pentru pierderea ori efectele negative asupra utilizatorului, nici pentru alte daune morale sau materiale cauzate de ori în legătură cu orice elemente conținut, publicitate, bunuri, servicii, software, informații sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul respectivelor site-uri.

Prin utilizarea site-urilor terțe sau a resurselor accesabile prin intermediul link-urilor disponibile pe Site, utilizatorii înțeleg și își asumă riscul unor disfuncționalități sau performanței reduse a resurselor software utilizate de proprietar și sunt de acord să se supună drepturilor de proprietate intelectuală și altor drepturi, termeni și condiții specifice respectivului proprietar.

Prevederi generale

Conform Termenilor de utilizare de mai sus, orice expresie utilizată pentru a identifica proprietarul Site-ului se referă la Confederația Patronală Concordia.

Utilizatorii înțeleg și își asumă dreptul Concordia de a modifica sau înlocui acești termeni fără o notificare prealabilă. Modificările intră în vigoare de la data la care sunt disponibile pe Site.