Waste Management Conference

THE DIPLOMAT-BUCHAREST și SUSTAINABILITY-TODAY, organizează pe 8 Iunie 2023, in cadrul GRAND HOTEL Bucharest prima ediție a conferinței dedicată managementului deșeurilor.
06 iunie 2023

Workplace of the Future Conference

The Diplomat Bucharest organizează cea de-a 7-a ediție a WORKPLACE OF THE FUTURE, conferința dedicată tendințele pieței muncii, pe 27 aprilie la București, la Grand Hotel București (fostul InterContinental), Sala Fortuna. 
27 aprilie 2023

Lansarea Portalului de Dialog Social

 Pe 25 mai, de la 15.00, la Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, dăm startul unei noi etape pentru dialog social și civic. Cea a digitalizării și a automatizării. 
25 mai 2022

Economia reciclării-decalajele pe care trebuie să le recupereze România

La Conferintele CursDeGuvernare, oficiali, experți și reprezentanți din business dezbat o lege care ar putea schimba fundamental #industriaReciclarii în România:

Sistemul #garantieReturnare este așteptat să aibă un impact puternic pe tot lanțul de reciclare – de la consumatori și retaileri până la reciclatori și cei care oferă infrastructura de reciclare – creând premisele unei economii circulare competitive. 
25 ianuarie 2022

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.