18 ianuarie 2023

Confederația Patronală Concordia, alături de NHO, organizează pe 18 ianuarie, de la ora 13:00, un workshop dedicat dialogului social european și bunelor practici care pot fi preluate de la omologii din Norvegia.

În cadrul acestei sesiuni, vom explora modul în care NHO se implică în afacerile publice la nivel european și cum își dezvoltă strategia de advocacy pe acest plan, dar și barierele pe care Concordia și membrii săi le întâmpină în procesul de extindere a activității în sfera afacerilor publice europene. Alături de reprezentanții NHO vom încerca să identificăm soluțiile optime pentru depășirea acestor obstacole și consolidarea vocii mediului de afaceri din România la Bruxelles.

Evenimentul este organizat de Concordia în parteneriat cu Confederația Patronală din Norvegia (NHO)  în cadrul proiectului “Consolidarea Dialogului Social în România”, implementat de Confederația Patronală Concordia în parteneriat cu NHO Confederația Patronală din Norvegia. Proiect sprijinit de Norvegia prin Granturile Norvegiene 2014-2021, în cadrul Programului “Dialog Social - Muncă Decentă”. 

Documente:

Online
1:30h 

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.