Ce înseamnă o bere bună? Cea băută după masă, în familie. Cea cu prietenii, în oraș. Victoria echipei preferate. Berea înseamnă împreună. Asociația Berarii României, care de mai bine de 10 ani reprezintă interesele producătorilor de bere, dar și ale consumatorilor, se alătură Confederației Patronale Concordia, pentru ca împreună cu ceilalți membri, din opt sectoare reprezentative ale economiei românești, să transforme “Dialog pentru dezvoltare” în realitatea unei economii moderne și sustenabile. Acum, mai mult ca oricând, e important să fim împreună, să dialogăm și să depășim criza provocată de pandemie. Om cu om vom face bine.

Confederația Patronală Concordia reprezintă peste 1.500 de firme, cu mai mult de 300.000 de angajați. Împreună cu Berarii României, care reprezintă 80% din piața locală și peste 4.000 de angajați, putem transforma o criză într-o oportunitate pentru toți. Solidaritatea și empatia sunt și valorile care guvernează și campania inițiată de noii noștri parteneri, #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, care reprezintă un apel la solidaritate cu afacerile mici și mari din industria ospitalității, una dintre cele mai afectate de unda de șoc provocată de pandemie. Pentru ca locurile noastre preferate să supraviețuiască, pentru a ne mai bucura de o bere împreună în oraș, trebuie să ajutăm restaurantele și barurile de suflet să supraviețuiască. O comandă online acum de la restaurantul tău preferat e garanția unei seri frumoase în oraș mai târziu. O bere cu prietenii înseamnă locuri de muncă pentru cei care fabrică ingredientele, cei care fac berea și pentru cei care ți-o aduc la masa. Suntem împreună, angajatori, angajați și consumatori.

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.