Confederația Patronală Concordia lansează o cerere de ofertă pentru realizarea unei cercetări tematice ce va analiza amplitudinea transformării digitale în două industrii din România – automotive și petrol și gaze pentru a înțelege riscurile, provocările și oportunitățile privitoare la piața muncii. 

Cercetarea va include două componente (Loturi): 

  • Colectarea de date
  • Analiza de date 

Cei interesați pot aplica pentru unul sau pentru ambele loturi.  În situația în care persoana/persoanele/entitatea selectate pentru cele două loturi sunt diferite, acestea trebuie să lucreze în strânsă colaborare pentru realizarea cercetării.  

Cei interesați să aplice pentru ambele loturi trebuie să completeze câte o aplicație pentru fiecare lot, respectând specificațiile cerute. 

Aplicațiile se depun pe e-mail la adresa office@confederatia-concordia.ro până cel târziu la data de 6 August 2021, ora 23.59 (ora României).

Numai aplicațiile complete vor fi luate în considerare.  

  • General information and Scope of work
  • LOT I_Data gathering
  • LOT II_Data analysis
  • Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal –fără completarea acestui document aplicația dumneavoastră nu va putea fi procesată. 
  • Useful Resources

 Activitatea este parte a proiectului WorkTransitionCEE – proiect cofinanțat de Uniunea Europeană, ce aduce împreună șase parteneri sociali reprezentativi din Europa Centrală și de Est, (Concordia (RO), BNS (RO), MGYOSZ/BusinessHungary (HU), VASAS (HU), @RUZ (SK), NKOS (SK)) pentru a studia in detaliu riscurile, provocările și oportunitățile pentru piața muncii în Industria 4.0. 

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici

#WorkTransitionCEE #socialdialogue #FutureOfWork 

Documente:

Abonează-te la Newsletter

Ești asaltat de mii de informații în fiecare zi. Pe rețelele sociale, la tv, la radio. Câte îți sunt utile în viața de zi cu zi sau la serviciu? Dacă vrei să rămâi conectat doar la informațiile relevante, alătură-te comunității Concordia și vei primi puterea de a ști.